Acasa2024-04-23T12:16:04+00:00

Echilibru, Armonie si Sanatate

TERRA ULEIURILOR ESENTIALE

Creeaza-ti cont doTerra

BINE AI VENIT!

Paseste si tu pe taramul magic al Uleiurilor Esentiale doTERRA!

Ghidul produselor
Evenimente
Afacerea doTerra

Ce sunt Uleiurile Esentiale?

Atunci cand vine vorba despre remedii naturale, unele dintre cele mai eficiente si mai valoroase sunt, cu certitudine, uleiurile esentiale, care in ultimii ani sunt tot mai studiate, apreciate, iubite.

In timp ce medicina alopata are rolul ei foarte bine stabilit si pretuit, terapiile alternative sunt instrumente la indemana, care ne echilibreaza si au grija de starea noastra generala, astfel incat sa fim cat mai rar nevoiti sa apelam la substantele de sinteza.

Plantele aromatice au jucat un rol important in civilizatia umana. Dintotdeauna, uleiurile esentiale au fost parte a celebrarii vietii si a mortii, a iubirii si a sanatatii.  Astazi, utilizarea uleiurilor esentiale, insasi esenta plantelor, este mai mult decat stiinta, este arta de a echilibra, armoniza si a promova sanatatea trupului, a mintii si a spiritului.

Citeste mai mult

De ce sa alegi doTerra?

Cand alegi doTERRA, alegi uleiuri esentiale distilate cu atentie, in mod delicat, din plante care au fost recoltate cu grija la momentul perfect de catre cultivatori cu experienta, din intreaga lume, pentru o compozitie si eficacitate ideala a extractelor. Fiecare ulei esential doTERRA este, de asemenea, testat in mod precis si cu atentie folosind protocolul de calitate strict CPTG Certified Pure Tested GradeTM.Utilizatorii experimentati de uleiuri esentiale vor recunoaste imediat standardul superior de calitate al uleiurilor esentiale testate doTERRA, sigure in mod natural si eficiente.

Desi distilarea uleiurilor esentiale este o stiinta, aceasta poate fi considerata si o arta. Detinatorii de distilerii se bazeaza nu numai pe ani de experienta, ci folosesc si tehnologii si tehnici moderne.

INREGISTREAZA-TE PE SITE-UL doTERRA
Afla mai multe despre noi

BLOG

Afla si tu cele mai noi informatii din lumea uleiurilor esentiale.

Scanare Itovi – afla care sunt uleiurile esențiale care răspund cel mai bine organismului tău

februarie 2nd, 2023|Blog, Featured|

1.Despre scanerul Itovi 2.Programare scanare 3.Cumpără produsele doterra adaptate nevoilor tale din organism în urma scanării cu Itovi. 

Alatura-te si tu comunitatii noastre!

Fa-ti cont doTerra!

Top Sliding Bar

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Newsletter

Go to Top