Daca doriti sa deveniti consumator preferential (Wholesale Costumer) sau distribuitor autorizat (Wellness Advocate) si sa beneficiati de: preturile de depozit (cu 25% discount), de promotiile lunare care includ produse gratuite sau la reducere, puncte cadou va puteti inregistra aici. Va recomandam sa respectati procedura de inrolare de mai jos pentru a va asigura ca va creeati contul corect.

Procedura crearii unui cont doTERRA

Pentru a avea un cont doTERRA aveti două opţiuni:

1. Achizitionati unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care include mai multe uleiuri esenţiale, difuzoare şi alte produse de îngrijire. In cazul pachetelor Enrolment Kits este anulata taxa de creare a contului de 25 Euro si beneficiati de un discount suplimentar pentru produsele incluse in pachet.

2. Platiti o taxă de 25 Euro pentru crearea contului (primiti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diferite produse) si aveti posibilitatea de a adauga produsele dorite la pret de depozit in cosul de cumparaturi.

Pasul 1

pasul 1 inrolare
  • click pe butonul de mai jos “Vreau sa ma inscriu” si vei fi redirectionat pe pagina de inrolare doTERRA
  • alegi limba Romana si apoi Europe ca si destinatie de livrare
  • alegi Romania la “Choose your country”
  • click “Continuati” si vei ajunge pe o alta pagina
Vreau sa ma inscriu

Pasul 2

  • alegi tipul de cont pe care il doresti: Wholesale Costumer” (Consumator) sau “Wellness Advocate” (Consultant). Daca nu esti sigur ca vrei sa devii Consultant, iti recomandam să alegi optiunea “Wholesale Costumer” (Consumator). Oricand doresti, din contul tau, fara nicio alta investitie, printr-un click pe un buton, poti sa-ti schimbi statutul de la Consumator la Consultant. Dupa ce ai ales optiunea dorita, click pe “Continuati” si vei ajunge pe o alta pagina.

Pasul 3

  • la pasul 3 trebuie sa introduci datele personale, apoi bifezi ca esti de acord cu termenii si conditiile, apoi click pe “Continuati” si vei fi directionat catre o alta pagina. Id-ul Enrolment  pe care trebuie sa-l introduceti este: 4352009 – Elena Herescu

Pasul 4

  • la pasul 4 trebuie sa introduci in tabel pachetul (Home Essentials Kit de exemplu), click pe pachet si el va aparea in cos. Daca doresti sa comanzi alte kit-uri sau produse individuale,  poti introduce numele sau codul lor si vor putea fi selectate.

Pasul 5

  • la pasul 5 trebuie bifeaza “Adresa mea de facturare este aceeași cu adresa mea de livrare” apoi click pe “Vizualizati Totaluri”
  • click pe butonul “Procesati comanda acum si continuati”

Pasul 6

  • dupa ce ati apasat butonul de procesare a comenzii se va deschide o fereastra unde va trebui sa introduceti datele cardului. Numarul cardului, din 16 cifre grupate cate 4, se introduce fara spatii, iar anul expirarii se introduce cu 4 cifre (de ex. 09/2022, nu 09/22). Codul de siguranta il găsesti pe verso-ul cardului – sunt cele 3 cifre situate cel mai in dreapta. Cardurile aceptate de doTERRA sunt: American Express, Discover, Master Card, Visa.

 Crearea contului doTERRA a fost finalizata.

* Esti intrebat daca optezi sa presetezi o comanda LRP (Loyalty Rewards Program). Poti alege “nu” si sa il presetezi ulterior, sau poti sa il presetezi pe loc. Iti recomandam sa selectezi “da” si sa presetezi o comanda LRP de minim 125 PV, pe data de 15 a lunii urmatoare, deoarece pe acest program de fidelizare ai acces la toate beneficiile.