Atenție!!! In perioada martie – mai 2023, se primesc pana la 2 uleiuri CADOU pentru înrolare prin programul Diamond Club. Pentru a beneficia de aceasta promotie este necesar sa faceți înscrierea cu ajutorul consultantului doterra, pentru a va ajuta sa intrați în posesia tuturor beneficiilor acestei perioade. Deci, nu folosiți butonul de creare cont, de mai jos în aceasta perioada, ci contactați mai întâi consultantul doterra, Elena Herescu, prin chat Whatapp sau tel la nr 0771317890

IMPORTANT!!!

Urmând acești pași doar pana la un anumit moment (simulare, probare) și nefacandu-se inclusiv finalizarea plății face ca datele dvs sa fie deja înregistrate în sistem ca și cont de membru dar fără plasare de comanda. Astfel se pot pierde promoțiile, cadourile oferite pt luna respectiva.

Pentru o înscriere eficienta va rugam sa faceți pașii de înscriere doar când sunteți hotărâți sa și achitați, iar pentru detalii, ajutor, explicații legate de ce anume conține formularul de înscriere va rog apelați la consultantul doterra Elena Herescu prin chat sau la telefon 0771317890.

Continua Inregistrarea